85Pcs veľa Pampas Dekorácie Nastaviť Načechraný Prírodných Sušených Kvetov, Obývacia Izba Dekorácie Vysoký Pampas Vôňou Trávy Boho Domova

€30.61 €15.01

Značky: obývacia izba dekorácie, 3ks umelý ratan, plushie kytice, biela pampass tráva, pampas tráva

Na sklade

  • Sku: w20115

1. Krásne Voľbou pre Všetky Príležitosti: Či už hľadáte pridať krásny dotyk na vaše životné alebo pracovné miesto, môžete si občas DIY projekt, alebo ste profesionálny kvetinárstvo, na pampass tráva je určite musí!

2.Najvyššia Kvalita Prírodných Kvetov: Naše biele pampas tráva zmes je vyrobená s vynikajúca kvalita, ručne zbierané a prirodzene sušené kvety, je 100% bezpečné a netoxické.Uistite sa, pozrite sa naše vložiť, ktorý vysvetľuje, ako chmýří vaše pampas, za vynikajúce výsledky!

3.Mix a Zápas Vašej Chuti: Tento vynikajúci výber zahŕňa všetko, čo potrebujete pre ultimate DIY zážitok!

4.Dostanete: biela pampas trávy, prírodné pampas trávy, reed, tráva, bunny chvosty, s každým trávy meranie ~42-45 cm/16.5-17.7 cm v dĺžke, ktoré môžu byť upravené a rezané na požadovanú veľkosť!

5.Možnosti Sú Nekonečné: Tento sušené pampas tráva je ideálny pre vytvorenie nádherným kvetinovým centerpieces pre svadby, špeciálne akcie alebo domov dekor.Vynikajúcou voľbou pre DIY projekty, svadobné kytice, stolný opatrenia, patria kvetinové aranžmány a viac!

6.Bezproblémové a Pohodlné Údržba: V pampas trávy dekor nevyžaduje žiadnu údržbu alebo polievanie, čo šetrí vaše peniaze, čas a energiu.Jednoducho úlety ho a dať do vázy, budete môcť vychutnať rokov veľkolepé zobrazí!

Druh Pampas
Štýl Kvet
Príležitosti Svadba
Materiál Ratanový
Kvet Štýl Kvetinové Kytice
Názov Značky Ocedes
Klasifikácia sušené kvety
CN Yunnan
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Pampas

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie