E-Bike Batérie Ochranný Kryt S Reflektorom,Chráni Proti Chladu&Nečistoty,Univerzálny Ochranný Kryt Fit Väčšina Rám Bicykla

€17.95 €13.47

Na sklade

  • Sku: w32351

E-Bike Batérie Ochranný Kryt S Reflektorom,Chráni Proti Chladu&Nečistoty,Univerzálny ochranný Kryt Fit Väčšina Bike Rám batérie ochranný kryt s 4.5 mminsulating neoprénová účinne chráni batériu z chladné a vlhké, v zime - rozsah, výkon a životnosť sú rozšírené!

Odtlačok batérie ochrany ideálne odráža svetlo a svetlá v tme a zlých svetelných podmienok.Zvýšiť bezpečnosť počas jazdy faktor.

Vďaka flexibilný Nylon Prackou zips a elastický neoprén, ochranný kryt vyhovuje všeobecne takmer všetky e-bike rámy.Či už je to Shimano alebo iné značky, ochranný kryt batérie dokonale zapadá a kĺzaniu pri jazde.Optimálne rám obvod 28-32 cm!

Pri preprave, použite kryt zatvorte otvorte kryt priestoru pre batérie a pripojenia napájania.Zabrániť, aby sa nečistoty a poškodenie vášho klince!

Sa zabránilo poškriabaniu a kameňa žetóny vo farbe, ako aj nečistoty na batérie a rám, keď budete jazdiť vaše drahé klince off-road!

Farba: Čierna

Materiál: Neoprén

Obsah balenia:

1 x bike batérie ochranný kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Pôvod Kontinentálna Čína

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie